Een 42-jarige vrouw sterft aan CO-vergiftiging in haar woning in de Schoolstraat in Herentals. De vrouw woonde nog maar 4 dagen in het huis. Maart is ook de maand van het vreselijke busongeval in Sierre (Zwitserland). Het Neteland rouwt mee.



De dood van de 22 kinderen en begeleiders laat ook de mensen in het Neteland niet onberoerd.

De heemkring van Lille pakte uit met een boek over 200 jaar cafés in Lille. De leden houden ook het voormalige café Rubenspaleis nog een keer open.

In Geel komt bij een verkeersongeval op de Winkelomseheide de 19-jarige Thomas Vandenweyer uit Mol om het leven. In de Bergstraat in Mol-centrum brandt een appartement helemaal uit.

Een 23-jarige chauffeur uit Morkhoven knalt op Hezewijk in Olen met zijn auto tegen de gevel van een woning. Hij blijft ongedeerd.

Op de E34 tussen Lille en Turnhout  worden de slechte betonplaten in het wegdek vervangen.

Een wilde bever heeft in het Viersels Gebroekt voor een nest nakomelingen gezorgd. Het is sinds 1848 geleden dat het dier zich in de provincie voortplante.

Bankketbakker Dirk Peeters en chef-kok Carl Wens uit Lichtaart lanceren hun eigen Kempense kroepoek.

In Vorselaar zamelen de leerlingen van de basisschool De Knipoog kleding en schoenen in voor Roemenië.

Op de E313 in Geel rijden 4 vrachtwagens op mekaar in. Er vallen geen gewonden maar de stoffelijke schade is groot.

In Beerse raakt een man zwaargewond wanneer zijn woning instort. In Kasterlee kantelt een vrachtwagen op de rotonde aan de Noordlaan.

In een magazijn aan Hannekenshoek in Herentals neemt de federale politie 5 miljoen gesmokkelde sigaretten in beslag. Vijf Herentalsenaren trekken naar het WK Short Mat Bowls.

Supporters van Arne Hoefnagels uit Noorderwijk die bij V. Geel/Meerhout speelt trekken met een volle bus naar Turnhout-V. Geel/Meerhout. Ze zien geen wedstrijd omdat een supporter die de aftrap moet geven een hartaanval krijgt op de middenstip.

Bakkerij 't Kruimeltje in Vorselaar pakt uit met een echt Kasteelbrood. Enkele botsingen op de E313/E34 in Ranst leiden tot een grote verkeerschaos. Bij de kettingbotsing werd één vrachtwagenchauffeur zwaargewond. Er vielen ook 4 lichtgewonden.

Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een auto raakt in Lille een 34-jarigeman uit Heist-op-den-Berg zwaargewond. Op de Provinciebaan in Herselt rijdt een auto tegen een paard. In de auto vielen 5 lichtgewonden.

De Bloso-sporthal in Herentals wordt geëvacueerd nadat een man een rookbom gooit in de hal tijdens een korfbalwedstrijd. Door een gaslek op het kruispunt Ring met de Koning Albertlaan in Geel worden een 25-tal woningen ontruimd.

Bart Van De Water uit Kasterlee loopt in Chili de Atacama Crossing. Dat is een 250 kilometerlange looptocht van een week door de hitte van de Chileense woestijn.

In Herentals overlijdt op 93-jarige leeftijd Nieke Dams. Ze was de oudste marktkraamster van het land. In Bobbejaanland is er brand in het restaurant De Koperen Rail.

De politie kon een jonge chauffeur oppakken die op You-Tube een filmpje had geplaatst van zijn race door de dorpskernen van Lier, Nijlen en Herenthout. Daarbij haalde hij snelheden tot 200 km/u.

De klanten van café De Druif in Kasterlee zwaaien de eigenaars uit. Het café wordt later afgebroken. De Herentalse Iris (Laura Van den Bruel) wordt naar het Songfestival gestuurd met het liedje 'Would You'.

De politie Neteland vindt bij een bejaarde man in Herentals van 74 liefst 70 gestolen fietsen.

Café 'In de Heide' in Lichtaart wordt verkocht. De nieuwe eigenaar belooft de volkse aard van het café te behouden.

Pointer Drew, de hond van Kristina Lenaerts uit Heist-op-den-Berg wint de Viyo Top Dog Award in Antwerpen.

In Lindelo in Lille wordt de BodyGuard in gebruik genomen. Dat toestel meet de rugbeweging en moet de rugklachten in de zorgsector terugdringen.

Acht Westelaars stappen 100 km voor Oxfam.

Bij een gasontploffing in een woning aan de Jagersweg in Westerlo loopt Nadia Van Thielen zware brandwonden op.

Virginie Keteleer uit Grobbendonk stopt op 87-jarige leeftijd met de zwemsport.

In Geel sterft een bejaarde fietser na een val ten gevolge van wegenwerken op de Aardseweg in Geel.

In Olen protesteren de buurtbewoners in de Stationstraat tegen het afsluiten van een parking. In Grobbendonk is er protest tegen het afsluiten van Pierloos.

In Gierle stelen dieven bij een ramkraak voor 6.000 euro aan sigaretten.

In Tielen volgt Luc Leclerq bij de paracommandos Vincent Descheemaeker op. Bij een ongeval op de E313 in Ranst vallen 1 dode en 1 zwaargewonde.

In Herenthout zet een dikbilkoe drie kalfjes op de wereld. In het Zilvermeer in Mol geraakt een duiker uit Turnhout in de problemen bij het duiken. In Westerlo viert Pol Biesemans zijn 100e verjaardag.